Konenäköanturi "weQubeVision"

WeCubeVision-konenäköanturin toiminta perustuu MultiCore-teknologiaan ja tarjoaa käyttöösi useita kuvankäsittelyssä tarvittavia toimintoja. WeCubeVision on saatavilla antureihin, joissa on automaattinen tarkennus tai ”C mount”-kierteellä kiinnitettävä optiikka, ja se toimii myös teollisessa Ethernet-ympäristössä.

WeCube-konenäköanturissa on graafinen näyttö, josta voidaan tarkistaa toimintoja ja nähdä parametreihin liittyvät asetukset. Lisäksi Teach+-tiedostot voidaan luoda suoraan anturilla. Mikäli konenäköanturille luotu projekti muuttuu, anturin asetukset voidaan muuttaa ilman PC-ohjelmistoa hyödyntämällä wenglorin kotisivuilta löytyvää aineistoa.

Huomionarvoinen etu anturissa on FTP server ja client -ominaisuudet, joiden avulla voidaan vastaanottaa ja tallentaa asetuksia sekä kuva- ja projektitietoja. Tiedot tallennetaan micro SD -kortille, jolloin tieto on helposti siirrettävissä myös muihin weCube-sarjan konenäköantureihin.

Tarkasteltavan kohteen korkeus huomioidaan automaattisella tarkennustoiminnolla. Tarkennuksessa käytettävä kohteen osa-alue määritellään projektin määrittelyvaiheessa. MultiCore-antureissa on pulssianturitulo, joka mahdollistaa kohteiden tunnistamisen nopeudeltaan vaihtelevien kuljettimien hihnoilla tai askelkuljettimilla. Lisäksi MultiCore-tilastomoduuli antaa työkalut minimi-, maksimi-, keskiarvo- ja trendianalyyseihin.

WeQubeVision-anturilla voidaan toteuttaa useita prosessointitoimintoja, kuten kohteen väriin perustuva lajittelu. Tarkasteltavan tuotteen ulkomittojen tarkkuuden poikkeamat ja vaihtelut havainnoidaan mittausmoduulilla. Objektimoduuli puolestaan tunnistaa kohteen koon. Kohteen tunnistamisessa voidaan käyttää myös kuvan pikselien laskentaa.

Lue lisää weQube-tuoteperheestä täällä!

Käyttökohteita:
  • paikallaolon seuranta
  • mittatarkkuuden tarkistus
  • lukumäärän laskenta
  • lajittelu
  • värin vertailu