Prosessimittaus

Anturitarjonnastamme löytyy kattava valikoima virtauksen-, pinnan- ja paineenmittauksen eri sovelluksiin ja eri teollisuudenaloille sopivia tuotteita. Erilaisten nesteiden, jauheiden ja pulverien sekä liimojen ja muiden tarttuvien aineiden mittaukseen löytyy omat korkealuokkaiset ja luotettavat anturinsa.

Paineanturien valikoimasta löytyvät anturit, lähettimet ja kytkimet lähes kaikkiin kohteisiin, pienen alueen hydorstaattisesta pinnanmittauksesta aina 6000 bar korkeapaineeseen saakka. Laivaluokitukset, räjähdysvaarallisten tilojen anturit, sekä elintarviketeollisuuden vaatimukset ovat meille arkipäivää ja pyrimme vastaamaan tarpeisiinne nopeasti ja luotettavasti.

Kapasitiivisilla antureilla voidaan mitata pinnankorkeutta sekä kiintoaineista että nesteistä. Anturit toimivat myös hankalasti tunnistettavien materiaalien kanssa kuten jauhojen, pellettien ja pien mittauksessa.

Kapasitiivisista antureista löytyy myös sopivia tuotteita erityisen kuumiin tai kylmiin mittauskohteisiin, joihin ei perinteisillä antureilla päästä. Myös tarttuvien aineiden, kuten liimojen mittaamiseen löytyy sopivia tuotteita; anturin sotkeutuminen liimaan ei vaikuta toimivuuteen. Elintarviketeollisuuden hygieniavaatimukset täyttävien antureiden valikoimamme on myös hyvin kattava. Kuuman- ja kylmänkestäviä malleja käytetään mm. maitotuotteiden valmistusprosessissa ja rasvasäiliöissä.

Ultraäänianturit ovat perinteisesti pinnakorkeusmittauksissa käytetty anturityyppi ja soveltuvat erityisesti epätasaisten pintojen, kuten puuhakekasojen korkeuden mittaamiseen. Ultraäänianturi on myös tunteeton pinnan laadun ja värin, sekä valaistusolosuhteiden suhteen. Erityisesti ultraääni soveltuu nestemäisten, huonosti heijastavien pintojen pinnanmittauksiin säiliöissä.

BD Sensors on erikoistunut elektroniseen paineenmittaukseen ja on alansa huippuosaaja, joka voi joustavasti ja edullisesti täyttää vaativimmatkin paineenmittaustarpeet.

BD Sensorsin paineanturi ja SNT:n ultraäänianturi soveltuvat erinomaisesti pinnanmittaukseen.

Meiltä löytyy pintakytkimet lähes kaikkiin mahdollisiin sovelluksiin. Tuotemerkkeihimme kuuluu BD Sensors, Rechner ja SNT.

Wenglorin uudet UniFlow-virtausnopeusanturit auttavat ennakoimaan mahdollisia häiriöitä prosessiautomaation eri sovelluskohteissa.

Anturit luotettavaan lämpötilan mittaukseen Wenglorilta.

LevelPlus® uimurianturi on erityisesti tarkoitettu suurten säiliöiden pinta- ja lämpötilamittauksiin kemian-, petrokemian-, panimo- ja elintarviketeollisuuden, biokemian- ja kaivosteollisuuden sovelluksiin.