Mobiilianturit

Tarjoamme kattavan valikoiman antureita liikkuviin työkoneisiin ja niiden valintaan tarvittavan sovellusosaamisen yhdestä paikasta. Anturitoimittajana emme ole sidottuja vain yhden valmistajan tuotteeseen tai ratkaisuun.

 

Alla on listattuna vain osa valikoimastamme, jos et löydä mieleistä tuotetta, niin ota yhteyttä (asiantuntija@sensorola.fi). Päämiehiltämme löytyy paljon erilaisia antureita, joita käytetään liikkuvissa työkoneissa.

Temposonics® MH-sarjan asema-anturit on suunniteltu hydraulisylinterien liikkeen mittaamiseen. MH-anturien avulla voidaan lisätä työkoneen hallittavuutta ja tuottavuutta, esimerkiksi tekemällä automaattisia toistoliikkeitä.

Meillä on erittäin kattava valikoima inkrementti- ja absoluuttiantureita työkoneisiin. Valikoimastamme löydät kaiken aina kompakteista malleista suuriin ja järeisiin malleihin. Mittaustekniikka on joko optinen, kapasitiivinen tai magneettinen (hall) menetelmä.

BD Sensors on erikoistunut elektroniseen paineenmittaukseen ja on alansa huippuosaaja, joka valmistaa paineenmittauslaitteita lähes kaikkiin sovelluksiin tyhjiömittauksesta alkaen. Painealueet vaihtelevat välillä 0 - 10 mbar ja 0 - 6000 bar.

Vaijerivetoanturi on kätevä ja helppokäyttöinen laite lineaariliikkeen mittaamiseen. Jousikuormitettu, edeltä pois kelautuva vaijeri on helppo sijoittaa mitattavaan kohteeseen. Saksalainen Kübler tarjoaa teollisuudelle laajan valikoiman erilaisia vaijerivetoantureita.

Oikein valittu ja käytetty kapasitiivinen anturi on erinomainen nesteiden pinnanmittaukseen. Esimerkiksi öljyjen ja voiteluaineita mitattaessa kapasitiivisen anturi on hyvä valinta. Erikoisominaisuutena näillä anturilla voidaan mitata ohuen, ei kuitenkaan metallisen, seinämän läpi.

MEMS-pohjaisissa kulman ja kiihtyvyyden mittaukseen tarkoitetuissa antureissa on kulumaton mittaus. Lisäksi ne ovat helppoja asentaa, eivätkä vaadi huoltoa.

Wenglorilta ja Rechneriltä löytyy kattava valikoima induktiivisia antureita, jotka soveltuvat myös mobiilikoneisiin. Useat mallit ovat IP67/69K ja kestävät ääriolosuhteita, kuten asennuksen ajoneuvon alustaan.

BD Sensors

Painelähetin 17.620G

BD Sensorsin kompakti painelähetin 17.620G mittaa liikkuvan koneen nesteiden, öljyjen ja hydrauli - ja jäähdytysjärjestelmien painetta. Anturi soveltuu hyvin nostureihin, kaivinkoneisiin, maansiirtokoneisiin ja motoihin. Anturi  kestää erinomaisesti painepiikkejä, lämpötilamuutoksia ja suuria painevaihteluita sekä tärinää ja iskuja. Painelähetin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. 

 

TEKNISET TIEDOT
Painealueet  1000bar asti (gauge)
Tarkkuus   ≤ ± 0,5% FS
Ulostulot     4-20mA/ 2-johdin tai 3-johdin ratiometrinen
Prosessiyhde  G ¼” DIN 3852
Tärinänkesto  20 g, 25 Hz ... 2 kHz
Iskunkestävyys   500g / 1 msec
Kotelo  SS 17-PH (1.4548)
Paineportti  316L (max 600bar) / SS 17-PH (1.4542) (max 1000bar)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi