Lineaariliikkeen ja etäisyyden mittaus

Liikkeenmittausanturit ovat omiaan erityisen kovaa kestävyyttä vaativissa tuotantolaitoksissa, kuten sahalaitoksissa, paperi- ja terästehtaissa sekä kivimurskaamoissa.

Monipuolisesta valikoimastamme löydät markkinoiden parhaat liikkeenmittausanturit ja yrityksesi tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun. Hyödynnä vahvaa kokemustamme!

MTS Temposonics on tunnettu innovaatioistaan, joihin myös magnetostriktiivinen mittamenetelmä lukeutuu. Temposonics lineaariliikkeen mitta-anturi on yhtä aikaa absoluuttinen, tarkka ja kestää erinomaisesti ulkoisia häiriötekijöitä.

Absoluuttinen mitta-anturi sopii erinomaisesti kosketuksettomaan mittaukseen, jossa vaaditaan erityistä tarkkuutta. Nauha-anturissa yhdistyvät lineaarianturin tarkkuus ja asennuksen helppous.

Vaijerivetoanturi on kätevä ja helppokäyttöinen laite lineaariliikkeen mittaamiseen ja asentamiseen. Kübler ja TE Connectivity tarjoavat laajan valikoiman erilaisia vaijerivetoantureita pienistä, kirurgisten laitteiden antureista aina jykeviin teollisuusantureihin.

Jenoptikin anturit ovat tarkka ja luotettava tapa mitata paikkaa ja nopeutta kosketuksettomasti suoraan kohteesta sekä pidemmät matkat heijastavasta peilistä.

Küblerin paikoitusanturi on äärimmäisen kestävä ja kompakti kosketukseton mittausjärjestelmä. Se mittaa hissikorin sijaintitiedot 1mm resoluutiolla ja 5 m/s nopeudessa ilman pienintäkään lipsahdusta.