Hahmon- ja koodintunnistus

Samanlaisten kappaleiden tunnistus on keskeinen toiminto esimerkiksi laadunvarmistuksessa ja erilaisissa, jopa mikroskooppisissa luokittelutehtävissä. Myös viivakoodien luku kuuluu tähän sovellusalueeseen. Teollisuusautomaatiossa konenäköanturit valvovat esimerkiksi päiväyksen, korkin värin tai etiketin tasalaatuisuutta. Pakettien koon hahmottamiseen käytetään ns. mittaavaa valoverhoa. 

Päämieheltämme Wenglorilta on saatavana monenlaisia optisia erikoisantureita hahmon- ja koodintunnistukseen. Ota yhteyttä ja kerro yrityksesi tarpeista.

Wenglorin kuvankäsittelytuoteperhe sisältää kokonaisvaltaisen VisionSystem+-kuvankäsittelyjärjestelmän sekä modulaarisen weQube-tuoteperheen, jossa vaihtoeh

Liukurenkaita käytetään voiman ja sähköisten datasignaalien siirtämiseen yli 360 astetta vapaasti pyörivään mekaaniseen laitteeseen, esimekiksi tuotantolinjoilla, nostureissa ja pelastusajoneuvoissa. Liukurengas voi siirtää datan lisäksi rinnakkain myös nesteitä ja kaasuja.

 

Anturi mittaa kappaleen profiilin erittäin tarkasti lähettämällä laserviivan mitattavaan kohteeseen. Mittaamalla peräkkäisiä profiileja voidaan luoda kolmiuloitteinen pilviverho.

Wenglorin 1D/2D- ja viivakoodinlukijat käyttävät sopivan typpistä valonlähdettä kullekin koodille. Valo heijastuu luettavasta koodista lukijan kuvaelementille, joka tunnista koodissa olevat kontrastierot.

Mittaavat valoverhot toimivat lähetin/vastaanotin-periaatteella, jossa valonsäteiden lähetin- ja vastaanotinyksiköt on rakennettu erillisiin koteloihin.

Wenglorin uudet väylämoduulit mahdollistavat ohjainlaitteen suoran yhteyden anturitietoon

Turvavaloverhot ja -kennot on suunniteltu suojaamaan ihmisiä ja koneita vaaroilta ja vahingoilta. Älykkäässä, itse itseään valvovassa turvajärjestelmässä on sisäisiä diagnostiikkatoimintoja, jotka vähentävät konejärjestelmän ei-toivottuja tuotantokatkoksia ja lisäävät käytettävyyttä.

Kübler

Liukurengas SR060E

Liukurengas SR060E -mallissa on 3 kuorma- ja 2 signaalirengasta. Sillä on pitkä käyttöikä ja pitkät huoltovälit. Pyöreät muodot ja korkea suojaustaso tekee puhdistamisesta helppoa. 

Tekniset tiedot
Pituus 60 mm
Suojaus max IP64
Välityskanavat 3 kuorma- ja 2 signaalirengasta 
Välityspinnan 
materiaaliyhdistelmät 
Kupari/pronssi
Hopea /jalometalli
Huoltoväli 100 Mio 
Kuormankesto 20 A, 240 V AC/DC 
16 A, 240 V AC/DC
Nopeus 500 min-1
 

Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi

Liukurengas SR085

Modulaarisen rakenteen ansiosta SR085 -liukurenkaan kuorma-, signaali ja tiedonsiirtolohkoja voidaan yhdistellä yksilöllisesti tarpeen mukaan. Vahva GFPC (glass-reinforced polycarbonate) päällyste

Tekniset tiedot
Pituus 85 mm
Suojaus max IP64
Välityskanavat 20 kuorma- tai signaalirengasta, 
kenttäväylä
Välityspinnan
materiaaliyhdistelmät 
Kupari/pronssi
Hopea /jalometalli
Huoltoväli 100 Mio 
Kuormankesto 25 A, 240 V AC/DC 
20 A, 400 V AC/DC
16 A, 240 V AC/DC
10 A
Nopeus 800 min-1
 


Lue lisää
Kysy suoraan asiantuntijalta
asiantuntija@sensorola.fi